Danmarks billigste tandlæge | AvMinTand

Danmarks billigste tandlæge

Undersøgelse af tandlægepriser viser, at der er store prisforskelle alt efter hvor i landet man vælger sin tandlæge. Undersøgelsen viser, at de billigste kroner findes i Nordjylland.

Frederikshavn: Danmarks billigste kommune

Middelprisen for en krone i Nordjylland er 4.980 kr. hvilket er 12 % under Region Hovedstaden som er landets dyreste region for kroner.
Det er dog væsentligt over 2.900 kr. som en krone koster ved AvMinTands tandlæge i Hjørring, der ofte er blevet udråbt til at være landets billigste tandlæge.
 

Se Danmarks billigste tandlæge

Danmarks billigste tandlæge er på AvMinTand.  Tandlægen og AvMinTand har et længerevarigende samarbejde.  Du kan se tandlægens profil på AvMinTand her.

AvMinTands patientvejleder hjælper dig med at bestille tid.  Ring 98 15 22 10.


Tandlægen står i midten, sammen med personalet fra klinikken.
 

Få tilbud fra flere tandlæge

Får man at vide at man skal bruge 50.000 kr. for at bevare sine tænder, kommer det for de fleste som et stort chok. Ifølge Asger Frydkjær indehaver af AvMinTand, tror mange danskere at priserne er meget ensartet, men tallene viser, at patienterne bør være kritiske når de får en pris fra tandlægen. Han anbefaler, at man ved store behandlinger får et tilbud fra flere tandlæger.
 


Spar op til 70 % i udlandet

Vil du spare op til 70% på tandbehandling, se hvor meget du kan spare her:  Tandlæger i udlandet.