Invisalign | AvMinTand

Invisalign

Hvad er Invisalign?

Invisalign er en nærmest usynlig bøjle der er skabt efter en støbning af dine egne tænder. Bøjlen sidder som et tyndt lag plastic hen over alle tænderne, enten i overkæben eller i underkæben. Bøjlen kan bruges til mindre tandretninger og resultater kan ofte ses efter blot 12 måneder i nogle tilfælde tidligere. Bøjlen skal kun tages af når du skal spise og når tænderne skal børstes. Mange vil ikke opdage at du overhovedet har en bøjle på.

Hvordan virker Invisalign?

Der tages et aftryk af dine tænder der sendes til firmaet Invisalign i USA. Her laver en computer nøjagtige udregninger af de næste måneders behandlinger. Efterfølgende bliver der fremstillet et antal gennemsigtige bøjler i plastic til dig. Hver bøjle skal bæres ca. 14 dage ad gangen. Med hver bøjle bliver tænderne rettet langsomt men sikkert hen imod et flottere smil og sundere tænder. I starten kan bøjlen føles lidt stram, men det er en del af processen og der går ikke lang tid før det igen er behageligt at have bøjlen på.

Fordele ved Invisalign

Mange fortrækker tandretning med invisalign da den er diskret /nærmest usynlig. Du vil normalt vide hvor lang tid du skal gå med bøjlen fordi hele forløbet er planlagt forud.