Sådan gør du | AvMinTand

Sådan gør du

Her kan du læse om, hvordan du kan spare op til 60% på din tandbehandling. AvMinTand har samarbejde med tandlæger i Danmark og i udlandet.
Du kan komme i kontakt med en tandlæge ved at:
A:  Du kontakter selv tandlægen direkte
B:  AvMinTand hjælper dig
Herunder beskrives de to forskellige fremgangsmåder.
 

A. Kontakt selv tandlægen direkte:

Trin 1: Find en tandlæge
På www.AvMinTand.dk finder du en oversigt med de tandlæger, som vi formidler kontakten til.
-Klik på det land, som du kan tænke dig at rejse til. Listen findes i venstre side. Der vises en oversigt med de tandlægeklinikker, som vi formidler kontakt til i det pågældende land.

-Klik på Tandlægens profil for at få mere information om hver enkelt tandlæge. Du ser billeder af tandlægen, bedømmelser, priser og hvilke behandlinger tandlægen tilbyder.

Godkendte klinikker er markeret med:

Trin 2: Kontakt tandlægen direkte

Når du har fundet en klinik, tager du kontakt til klinikken, ved at udfylde formularen på hver enkelt tandlæges profil.  

Du udfylder dit navn og telefonnummer samt evt. e-mail adreesse.  Du har også mulighed for at skrive en besked til tandlægen.  Tandlægen modtager din besked kontakter dig enten via e-mail eller telefon. Du bestiller tid direkte hos tandlægen. Læs her om håndtering af persondata. 

Trin 3: Rejs

På grund af den korte afstand mellem Danmark og vores nabolande, Sverige og Tyskland, arrangerer vi ikke rejser til disse lande.  På tandlægernes profil kan du finde forslag til rejsemuligheder.

B. AvMinTand hjælper dig

Tandlæger hvor AvMinTand håndtere kontakten: 

Trin 1. Vælg destination/tandlæge: Når du har fundet en tandlæge, som du kunne tænke dig at høre nærmere om eller bestille tid hos klikker du på: "Skriv til AvMinTand".   Udfyld formularen og du bliver kontaktet af AvMinTands patientvejleder.  
Trin 2.  Patient rådgiveren kan hjælpe dig med:

at bestille en tid hos tandlægen

  • at finde ud af, hvor mange dage, du skal opholde dig i udlandet
  • at bestille hotel
  • at finde og evt. bestille en rejse
  • at svare på spørgsmål vedr. behandling, rejse og ophold.
  •  
  • Trin 3:  Når du har bestilt en tid, vil du modtage en bekræftelse fra AvMinTand. Hvis du har bestilt en rejse igennem AvMinTand, får du også tilsendt informationer om betaling fra rejseselskabet. Rejsen skal betales forud, men betalingen for behandlingen sker først hos tandlægen. Du skal ikke betale penge til AvMinTand.
  •  
  • Vær opmærksom på, at der er nogle få klinikker der ikke modtager betaling med kreditkort.  Læs nærmere om dette på tandlægens profil.  Information om betaling hos tandlægerne finder du også på bekræftigelserne eller spørg AvMinTands patientvejleder på 98 15 22 10.

Ring til os på tlf.: 98 15 22 10