Tilskud fra Sygeforsikringen "danmark" til tandbehandlinger i udlandet| AvMinTand

Tilskud fra Sygeforsikringen "danmark"

 

ggg

 

Den private Sygeforsikring "danmark" dækker lige som den offentlige også tandbehandling i udlandet. Du kan modtage tilskud i alle lande inden for EU og EØS. Hvis du er medlem af gruppe 1 eller 2 får du det maksimale tilskud.

Hvor lang tid skal man være medlem ?

Hvis man er meldt inden man begynder behandlingen, så kan man få tilskud. Mange misforstår dette, det vil sige man skal IKKE være medlem en længere periode inden behandlingen. For at blive medlem skal man være under 60 år og ”rimelig” rask, se mere på Danmarks hjemmeside. Hvis man er medlem, kan man altid flytte til gruppe 1 eller 2 inden behandlingen.

Op til 50% i tilskud!

I gruppe 1 og 2 får man 50% i tilskud på broer og kroner, dog maks. 1200 kr. (i 2020).  Hvis en tand krone koster 2000 kr, så vil prisen efter tilskud være helt nede på 1.000 kr. Tilskud til andre behandlinger, f.eks. implantatbehandling er vanskeligt selv at beregne, men personalet ved AvMinTand hjælper gerne med at beregne, hvor stort et tilskud du kan få til din behandling.

Tilskud til tandbehandlinger foretaget i udlandet

Som patient er man stillet ens om man bliver behandlet i Danmark eller i et af de andre EU lande. Behandlinger foretaget i EØS landene (Norge, Island, Lichtenstein og Schweiz) er også tilskudsberettigede. 

Tre lette trin for at få tilskud fra Sygeforsikringen "danmark"

Sådan gør du:

  • Betal regningen hos tandlægen og få en specificeret regning med hjem.
  • Original regningen sender du til din sundhedsregion, Se hvordan du søger i din sundhedsregion 
  • Skriv at du er medlem af  "danmark" og skal have regningen retur til brug for tilskud fra "danmark" (undtaget er Region Sønderjylland - de sender den videre)

Du modtager sygeforsikring "danmarks" og/eller den offentlige sygesikrings tilskud 

Se hvor meget du kan få i tilskud

Se tilskud fra Sygeforsikringen "danmark" på deres hjemmeside (åbner Sygefoesikringen "danmarks" hjemmeside i ny fane)


Se også hvordan du kan få tilskud fra den Offentlige Sygesikring.

Kontakt AvMinTand 98 15 22 10

Du kan ringe til AvMinTand på tlf: 98 15 22 10, vi kan hjælpe dig med at finde en tandlæge i udlandet, så du kan spare op til 70% på krone, bro og implantat.