Behandling i udlandet, hvornår kan det betale sig?

Behandling i udlandet, hvornår kan det betale sig?

Det er svært at finde ud af, hvilket land der er mest ideelt at modtage behandlingen i. Det man skal overveje er: 

  • Hvor man bor i landet?
  • Er besparelsen stor nok til at dække rejse omkostningerne 
  • Hvor mange gange man skal rejse til klinikken
  • Hvor stort er tilskuddet fra Sygeforsikringen
  • Skal du på besøg i landet, f.eks. ferie
  • Antallet af rejser til klinikken

Vi har lavet en vejledende, men langt fra fyldestgørende guide. AvMinTand vejleder helt uforpligtende ud fra dine ønsker. Ring til os på 98 15 22 10 eller udfyld denne formular vi hjælper dig gerne.

Tandbehandling i udlandet, hvornår kan det betale sig?

Behandlinger til mere end 20.000 kr.

Ved behandlinger der koster mere end 20.000 kr i Danmark,  kan man vende blikket mod Polen og Ungarn. De har lave priser og man kan samtidigt få tilskud til behandlingen fra Sygeforsikringen Danmark og Den Offentlige sygeforsikring.Da Sygeforsikringen Danmark giver op til 50% i tilskud på behandlinger i Polen og Ungarn, kan prisen blive meget lav.  

Nogle af klinikkerne laver konsultationer i København og videokonsultationer, så det er muligt at få prisen på forhånd og møde tandlægen. Personalet hos

AvMinTand er erfarne og dygtige til at vejlede. Ring til os på 98 15 22 10 eller udfyld denne formular, så hjælper vi dig.

Behandlinger mellem 1.500 – 20.000 kr. 

Du vil ofte kunne spare 20-30 % ved at vælge en af tandlægerne i Danmark og mere ved tandlægerne i Sverige og Tyskland. Hvis du bor tæt på en af klinikkerne, kan det også betale sig ved mindre behandlinger. Ved større behandlinger, kan man også vælge klinikkerne, for at slippe for at rejse. Fra Sjælland er det let at tage færgen fra Gedser til tandlægen i Rostock, priserne her er generelt lavere end i Sverige.

Behandlinger der koster under 1.500 kr.

1.500 kr. er mange penge, hvis man har et stramt budget. Der er mange fra Sønderjylland, der har en fast tandlæge i Sverige eller Tyskland. Det er også oplagt at bruge vores danske klinikker i Midtjylland, Nordjylland eller København.   
Kombiner sol ferie og tandbehandling
Mange ønsker at kombinere solferie og tandbehandling. Der er Lande som Grækenland, Spanien og Tyrkiet oplagte. Man skal blot være opmærksom at man ikke får tilskud fra sygeforsikringerne i Tyrkiet, da landet ikke er med  i EU. 

AvMinTand kan vejlede til billigere tandbehandling, ring på 98 15 22 10 eller udfyld formularen. 
 

Interesseret i
Du har måske et tilbud fra en tandlæge
Her kan du vedhæfte en fil
Max 5 filer a max 30 MB
Maximum 5 files.
164 MB limit.
Allowed types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods, jpg.

Ved at sende formularen acceptere du AvMinTand's privatlivs politik