Bedømmelse af Madenta | AvMinTand

Bedømmelser Madenta

4.5 | 31 Bedømmelser
Jürgen
Høng

Alt fint

26 Feb 2023
Verificeret af bruger
Verificeret af klinikken
Behandling:

Bro

Bedømmelse af:
Beskrivelse:
Avmintand hjalp mig med kontakt til klinikken. Ubureaukratisk og ukompliceret. Jeg boede via Airbnb. Klinikken sørgede for (gratis) transport til og fra lufthavnen i Budapest. Personalet talte engelsk. Jeg fik lavet en treleddet bro, medicinsk tandrensning + diverse såsom bedøvelse og røntgenbilleder. Jeg var i klinikken i alt 5 timer fordelt på 4 besøg på 3 dage. Jeg har ikke haft smerter undervejs. Alt ser fint ud, og jeg har betalt 10.000kr. Jeg fik ligeledes lavet en treleddet bro sidste år. Ingen problemer et år efter.
johnny kint
københavn

Madenta you made my day

01 Nov 2021
Verificeret af bruger
Verificeret af klinikken
Behandling:
Bedømmelse af:
Beskrivelse:
Dr. Lada you rock . Thanks for the beautiful work you did again. My favorite dentist. See you next year.
Regards Johnny

Super

Bedømmelse:
22 Oct 2019
Bedømmelse af:
Beskrivelse:

Mere end ok

Alt ok

Stort plus

Fin

Alt var super

Tom

min oplevelse med AvMinTand og Madenta

Bedømmelse:
25 Jul 2019
Bedømmelse af:
Beskrivelse:

jeg har være nervøs, men uden grund, det er foregået i trygge rammer

jeg er meget tilfreds med det færdige resultat, som lever helt op til mine forventninger..

Klinikken holder et højt service niveau

Prisoverslaget har holdt 100 %,, mit behandlingsforløb blev ændret undervejs, (Ændring, som Madenta ikke har haft mulighed for at forud se) og pris blev justeret både op og ned, efterhånden som forløbet ændrede sig..

Jeg vil blot udtrykke min oplevelse med Av min tand..og tandklinikken Madenta i Budapest..efter et mindre bump på vejen i starten, hvor problemet blev løst, med empati, hurtigt og tilfredsstillende...jeg har haft et længere forløb på ca. 1 1/2 år..med udstrækning af tænder, rodbehandling, knogleopbygning, fjernelse af eksisterende implantat, opsætning af nye implantater, broer og 9 kroner..Jeg har igennem mange år kæmpet med dårligt fagligt arbejde ved min danske tandlæge og dansk kæbekirurg...jeg tog i 2017 beslutningen om at få renoveret min overmund og har netop afsluttet behandling hos Madenta i Budapest efter 1 1/2 år og 5 besøg i Europas bedste storby..3 planlagte besøg blev undervejs ændret til 5 besøg pga. ændring i min behandlingplan, jeg har gennem hele forløbet følt mig tryg og godt behandlet, af Av min tand (både personalet på kontoret og klinikken i Rødovre) og Madenta.. og er meget tilfreds med resultatet, sjældent har jeg smilt så meget til andre mennesker, som efter jeg blev færdig, jeg fortsætter formentlig i fremtiden med at tage til Madenta til kontrol og almindeligt tandeftersyn.. Mvh Tom

Marlene

Hurtig og mangelfuld behandling.

Bedømmelse:
17 Apr 2019
Bedømmelse af:
Beskrivelse:

Da jeg ikke er godt til engelsk, og jeg netop valgte denne klinik pga der er dansktalende perspnale. Problemet er bare at jeg ikke mødte en eneste der kunne dansk og mit engelsk er mega dårligt

Jeg skulle have laver mere end de har gjort, mangler stadig at få skifter plumper. Men er afsluttet for denne gang.

Klinik ass. Er søde og høflige, men havde en fornemmelse af at det bare skulle overståede hurtigst muligt af tandlægerne. De glemte lige at jeg har tandlæge skræk.

Jeg har betalt under 500 EU mindre end mit tilbud, så føler at de ikke har gjort alt det de skulle.

Var blevet lovet sederine fordi jeg har tandlægeskræk og det kunne jeg ikke få, så er lovet noget hernede som de ikke har overholdt. Ikke i orden når man har tandlægeskræk. Lige som de ikke gjorde noget for at informere mig under vejs.

Verdens klasse.

Bedømmelse:
02 Apr 2019
Bedømmelse af:
Peter D.

Dejlig oplevelse

Bedømmelse:
18 Mar 2019
Bedømmelse af:
Beskrivelse:

Fra start til slut følte jeg mig i de bedste hænder. Det er tydeligt at personalet er top professionelle, ydermere er deres udstyr state of the art.

Jeg er fuldt ud tilfreds med deres arbejde.

Super service med Dansk medarbejder, der sørger for at alt spiller.

Jeg endte med at betale mindre end planlagt, dette dog grundet en væsentlig reduceret behandling. Men de overholder alle aftaler, og fratrækker selv fly rejsen etc.

I forbindelse med min behandling fortalte jeg tandlægen om mine ønsker. Dette afstedkom en ændring i behandlingen. Jeg fik i denne omgang 5 implantater samt lavet et par huller. Jeg skal afsted igen i August, for at få kroner samt porcelæn veneer på samtlige tænder. I alt kommer det til at koster under halvdelen af hvad det ville koste i Danmark. Jeg boede på Roombach hotel 2 min. fra klinikken, og det kan jeg klart anbefale. Derudover er Budapest en helt fantastisk by. Jeg troede aldrig ,at jeg ville glæde mig til at komme til tandlægen, men jeg kan næsten ikke vente til jeg skal afsted igen.

super dygtige og søde 5 stjerner

Bedømmelse:
02 Mar 2019
Bedømmelse af:
Beskrivelse:

følte mig meget tryg

super

super

som aftalt

kommer helt sikker igen

God service, venligt personale og høj faglighed

Bedømmelse:
22 Oct 2018
Bedømmelse af:
Beskrivelse:

Tryg hele vejen. Det giver meget tryghed at der er personale dernede der taler dansk.

Fin behandling.

Vi havde problemer, da vi blev indlogeret på det forkerte hotel. Men det blev løst på en super god måde. Service og info på klinikken var på et højt niveau.

Jamen prisen kan der ikke siges noget til, da jeg har sparer mellem 13.000 - 15.000 i forhold til DK.

Tak til Diana, der var tolk dernede. Hun gjorde det tryg og var tillidsfuld hele vejen dernede. Det har stor betydning, at der er mulighed for dansk tolk.

kiwi

En god oplevelse ved tandlæge i Ungarn

Bedømmelse:
25 Sep 2018
Bedømmelse af:
Beskrivelse:

Jeg er meget glad for den behandling jeg har fået. Jeg var stort set ikke informeret inden jeg tog afsted. Måske min egen skyld.
Dejligt der var personer der talte dansk. Det tog meget af nervøsiteten.

Jeg fik oplyst at en bro med fem led kostede 9000 kr, det er også rigtigt, men jeg ville godt have vidst at dertil kom alt det andet, bedøvelse, røntgen mm. Når jeg kaster mig ud i så store omkostninger vil jeg gerne vide mere præcist hvad det koster. Jeg synes ikke prisen er urimelig, men som sagt jeg ville godt have vidst det.

Jeg synes alt i alt det har været en god oplevelse. Tandlægen virkede meget kompetent. Dertil var hun meget sød og venlig, og lyttede til de problemer jeg havde undervejs, og afhjalp dem.

Per

Super god oplevelse

Bedømmelse:
10 Aug 2018
Bedømmelse af:
Beskrivelse:

Følte mig meget tryg

Meget tilfreds

Høj service og stor imødekommenhed

Behandlingen og prisen var præcis som aftalt

Kun rosende ord både til klinikken og til den meget dygtige tandlæge der behandlede os. Nåede desværre ikke at sige ordentlig farvel til hende.

Super godt og meget giod behandling

Bedømmelse:
12 Jul 2018
Bedømmelse af:

Super godt og meget god behandling i Ungarn

Bedømmelse:
12 Jul 2018
Bedømmelse af:
M.T

God Service og venligt personale

Bedømmelse:
11 May 2018
Bedømmelse af:
Beskrivelse:

Jeg har besøgt klinikker i Budapest gennem 10 år. Jeg er meget tilfreds med den service av min tand formidler og mødet med klinikkerne

Rene de la Cruz

Det aftalte til aftalt pris og godt resultat.

Bedømmelse:
28 Feb 2018
Bedømmelse af:
Beskrivelse:

Yderst behageligt personale.

Der kunne godt have været lidt mere information om det man skulle være forberedt på bagefter behandlingen, såsom hvor lang tid på heling, og i mit tilfælde - hvornår kan man forvente proteser kan begyndes at bruges almindeligt, småjusteringer af proteser samt tilretninger af bøjler- emner jeg ikke fik information om, men som er en naturlig del af behandling i denne størrelse.

Meget kompentente og dygtige.

En behandlingsplan for et ophold i 5 dage ville have været rart, og man var blevet informeret lidt om hvad der skulle ske og hvornår. Generelt en god oplevelse alt i alt, dog kan information forbedres en del, da patienten sikkert ofte ikke har været igennem sådanne forløb før- og man på klinikken arbejder med det dagligt, så bliver det hurtigt hverdags arbejde ;)

Fru Daller

Dejlig oplevelse

Bedømmelse:
20 Oct 2017
Bedømmelse af:
Beskrivelse:

Erika Lada virkede kompetent og dygtig til sit arbejde

Kan anbefale dette sted.. der bliver taget godt hånd om én og der er mulighed for at "gøre sig helt forståelig", da der er to ansatte som taler dansk..

Kennet Langhoff

Super Oplevelse

Bedømmelse:
13 Oct 2017
Bedømmelse af:
Beskrivelse:

Blev taget godt imod, og følte mig tryg hele vejen igennem

Der er blevet lavet det man har aftalt.

Højt niveau

Fik lavet behandlingsplan på førstedag, og den bliver overholdt. så ingen ekstra regning

Har nu været der 2 gange, og ser allerede frem til mig sidste besøg, hvor kronerne skal sættes på. Super behandling, og Super pris.

MKA

Madenta Budapest

Bedømmelse:
26 Jun 2017
Bedømmelse af:
Beskrivelse:

Personalet virkede for unge og uerfarne.

Jeg var stillet i udsigt at protesen selvom den var midlertidig ville sidde fast; det gør den IKKE. jeg kan ikke indtage hverken vådt eller tørt med den i og skal være forsigtig hvis jeg skal tale med den i.

Den hente/bringer til tiden og overholder stort set de aftale tider!

ok

Jeg kommer IKKE på Madenta igen. Jeg havde bestilt tid til en 3-leddet bro og det nægtede de at lave. Dette kom først frem på første dag på klinikken. Ingen havde rekvireret røntgenbilleder, taget forbehold eller spurgt til alder, historik e. lign. forløb. Jeg tager fri fra arbejde i 8 dage, rejser ned med en klar forventning om at få lavet det jeg har bestilt og så nægter de at udføre behandlingen. Ydermere forsøgte de at sælge min en behandling jeg ikke havde hverken bestilt eller behov for.

Bjarne

Rigtig fin service

Bedømmelse:
03 Jun 2017
Bedømmelse af:
Beskrivelse:

Af personlige årsager valgte jeg at undlade behandling i denne omgang. Men vi oplevede utrolig stor imødekommenhed og usædvanlig god service. Ikke mindst fra Av Min Tand i Danmark.

SH

flot behandling hos tandlæge i Ungarn med dansktalende støtte

Bedømmelse:
28 Apr 2017
Bedømmelse af:
Beskrivelse:

top professionelt personale, nøjagtigt prisoverslag på første dag.

jeg fik lavet en bro + en del-protese. protesen var ikke konstrueret som tandlægen beskrev den, men større og sværere at vænne sig til.

intet at udsætte

100%

tænker mit ene kritikpunkt er et resultat af kommunikationsbrist mellem tandlægen og de teknikere der fremstillede protesen

Tanja

ufattelig dejlig oplevelse

Bedømmelse:
16 Apr 2017
Bedømmelse af:
Beskrivelse:

jeg har altid haft det svært med at gå til tandlæge. Det har jeg stadigvæk men hos Madenta er det anderledes. Jeg ved ikke hvad det skyldes.

Hele vejen igennem har jeg kunne få svar på alle mine spørgsmål. De er rigtig gode til at fortælle præcis hvad de gør og hvorfor.

hvis jeg kunne give flere stjerner, så ville jeg gøre det.

jeg sparer jo penge!

Jeg anbefaler både AV min tand og Madenta til alle dem jeg kender.

Dorthe

Fantastik sødt og kompetent personale

Bedømmelse:
02 Dec 2016
Bedømmelse af:
Beskrivelse:

Jeg har stor tandlægeskræk, men personalet var gode til at berolige mig

Fandt nogle ting min danske tandlæge havde "glemt", og de lavede det på stedet

Meget højt service niveau

Anstændig pris i forhold til ydelsen

Jeg er overordentlig tilfreds, og har ingen betænkeligheder ved at skulle komme igen.

Taknemmelig patient

Det er nu min faste tandlæge.

Bedømmelse:
28 Nov 2016
Bedømmelse af:

overfladisk behandling

Bedømmelse:
11 Nov 2016
Bedømmelse af:
Beskrivelse:

nej budt ikke velkommen man skulle tror at du bare var i vejen

blevet ikke syet tros åben til kæbe to steder trukket en tand mere ud inden forvente ingen forklaring om den kun laves ? behandlingen mere inden 10000,00 kr
avmin tand hade sage og web site skriver bad om et tjek inden jeg tog hjem men nej inden tjek

hjælp ved at skive checkin til flyet transport fra og til lufthavnen 5*

Implantat m. krone 6.800 kr. alt incl. pr. stk : rigtigt pris små 9000,00 kr

jeg kan ikke se hvor de 60 - 70 % man kan spare er ????

Krone i Ungaren

Moderne tjekket klinik

Bedømmelse:
04 Sep 2016
Bedømmelse af: