Bedømmelse af Tandlæge i Krakow | AvMinTand

Bedømmelser Tandlæge i Krakow

4 | 7 Bedømmelser
Anna

Fin behandling, dårlig planlægning

Bedømmelse:
24 Apr 2019
Bedømmelse af:
Beskrivelse:

Jeg følte mig helt tryg.

Behandlingen var af god kvalitet. Undrede mig dog over, at jeg først blev diagnostiseret og der blev givet et økonomisk overslag, da behandlingen skulle udføres, havde den tandlæge som behandlede flere forslag til ting der burde laves.

Servicen var god, men der er en stor fejl: Jeg gider egentlig kun til tandlægen 1 gang, men tandlægerne planlagde det sådan, at jeg først skulle diagnosticeres, næste dag tandrensning og sidste dag ordnet karies. Det burde klares på en og højest 2 dage/besøg på klinikken.

Der kom som beskrevet mere på og det var ting, som burde være opdaget ved forundersøgelsen. Det var dog i det konkrete tilfælde ok, men lidt irriterende i forhold til hvor mange penge man havde hævet etc.

Servicen var sådan set fin, selvom jeg kun har givet 2 stjerner. Folk var venlige etc, men det er efter min mening virkelig kikset og dårlig service, at man skal besøge klinikken hele 3 gange for at få hhv. diagnose, rensning af tænder og udbedring af 2 huller + en spontan udskiftning af sølvplumpe

selve Behandlingen var ok, men de troede jeg var en pengtank

Bedømmelse:
22 Sep 2017
Bedømmelse af:
Ulrik G

Meget professionelt

Bedømmelse:
29 Oct 2015
Bedømmelse af:
Beskrivelse:

For at få lavet den plastfyldning jeg kom for, skulle jeg have foretaget en tandrensning/sandplæsning, selvom jeg 6 dage tidligere havde fået renset tænder i Danmark ifb med almindeligt tandeftersyn. Det havde jeg ikke forventet, men det var deres holdning at det skulle foretages først. Det var dejligt nok med sandblæsningen, selvom det ikke var det jeg kom for.

Helle

Venlig modtagelse

Bedømmelse:
17 Jul 2015
Bedømmelse af:
Beskrivelse:

De virkede super professionelle - og meget grundige.

Skulle bl.a. have lavet en rodbehandling. Blev lidt overrasket over pris, men tror det var helt OK

Jamen service faktisk helt fin - dog havde jeg håbet, at kunne have fået "overslag" på resten af arbejdet inden jeg forlod Krakow. Det blev senere sendt til mig pr. mail - og jeg synes det er lidt besværligt at kommunikere ad den vej - ville hellere have lavet aftale på stedet. Også derfor jeg ikke har fået aftalt ny tid til resten.

Blev lidt overrasket over pris på både rodbehandling og parandontose behandling, som jeg ikke havde fået pris på inden afrejse til Polen. Tror dog det er OK.. :-)

Manglede lidt info om hvor længe jeg skulle regne med osv. Lidt svært at vide hvor lang tid til hotel og returflyvning osv... I princippet kunne jeg have klaret mit besøg på en til højst 2 dage, hvor jeg brugte 4.... men skulle jo booke fly osv inden jeg kom derne...

Bente

Super klinik, meget professionelle

Bedømmelse:
30 Dec 2013
Bedømmelse af:
Beskrivelse:

Jeg følte mig meget tryk, søde og rare alle sammen

Super fint

Super godt

fint

Min tandlæge Dr. Kataryna Turlej var helt perfekt, både i sit arbejde og behandling af mig. Stille og rolige, aldrig har en rodbehandlig været så behagelig. KÆMPE ROS til Dr. Turlej, og KÆMPE ros til hele klinikken, der var hurtigt svar på mail ect. Jeg kan kun anbefale denne klinik INDEXMEDICA

Steen. Fra en lille dansk ø

Omsorg, grundighed,omhyggelighed i højsædet på INDEXMEDICA

Bedømmelse:
14 Sep 2012
Bedømmelse af:
Beskrivelse:

Følte mig tryg. Tandlægerne taler engelsk. Desuden taler den tandlæge, som jeg blev mest knyttet til, svensk. Der anvendes lokalbedøvelse i for af indsprøjtning, også denne blev givet særdeles profesionelt og næsten smertefrit. (Modsat DK er anæstesi-indsprøjtningerne gratis på klinikken, ligeså alm. røngtenbilleder).

Tandlægen udarbejdede en handlingsplan, som vi gennemgik. Der var små ændringer undervejs som løbende blev drøftet. Behandlingen drejede sig om tandudtrækninger, rodbehandlinger samt fyldninger.

Service var ok! Tandlægerne havde travlt; men det må man forvente på så stor en klinik. Dørene går op og i hele tiden. Men der forekom ingen ventetid overhovedet! Fordelen ved klinikken er, at tandlægestaben løbende kan konsultere hinanden for råd og vejledning, hvilket skete flere gange.

Prisen blev lidt under det aftalte, grundet lidt småændringer til min fordel.

Ville gerne have haft en lille konsultation efter behandlingen med tandlægen, særligt med hensyn til repetition af behandlingen og især gennemgang af kommende behandlinger og tider.

Torben Christensen

Stor respekt for klinikken

Bedømmelse:
05 May 2012
Bedømmelse af:
Beskrivelse:

Virkede meget kompetente og grundige. Nemme at tale med på engelsk.

Er af den overbevisning at kvaliteten er mindst samme høje kvalitet som i Danmark.

Fin kommunikation på godt engelsk.

Tog afsted med forventning om at få lavet en krone. Fik på stedet 2 alternativer/tilbud. Det blev ændret til en implantat til aftalte pris.

Har haft en god oplevelse hele vejen igennem. Ryanair fra Billund, Krakow by med dens historiske særpræg og en god tandlæge.