Tandlægeangsten er væk! | AvMinTand

Tandlægeangsten er væk!

AvMinTand modtog et brev fra Lisbeth, som kom af med sin tandlægeskræk i Stettin. Lisbeth fortæller til AvMinTand: "Til alle, som tænker og overvejer at tage til tandlæge i Polen: GØR DET! Det er det bedste, jeg har gjort for mig selv i 12 år." Lisbeth fortæller, at hun allerede i sin barndom fik tandlægeskræk. Hun siger: "Jeg er så tandlægeskræk, at folk tror det er løgn. Jeg græder over at tale med en tandlæge igennem telefonen. Jeg er virkelig angst!" Alligevel besluttede Lisbeth sig til at kontakte AvMinTand. AvMinTand bestilte tid og rejse og fortalte Lisbeth om, hvordan det hele skulle foregå. Lisbeth fortæller om sin tur til Stettin:

Kæbebetændelse

"Da jeg ankom til klinikken fik jeg taget et panorama-røntgenbillede. Jeg blev sendt til tandlæge Anna Margol - og jeg tog en taxa derhen, som kostede max. 12 d.kr. Jeg fortalte Anna, at jeg havde en gevaldig tandpine og håbede på, at hun havde tid til at kigge på det. Selvfølgelig havde hun det. Det viste sig, at en gammel stifttand havde forårsaget kæbebetændelse. Anna fortalte mig også, at uanset, hvor meget hun bedøvede mig, kunne jeg desværre mærke, når hun hev tanden ud. Hun gjorde det så lynende stærkt, at det faktisk føltes helt okay. Jeg fik samtidig en recept på antibiotika og nogle smertestillende piller.

Ingen stress og jag

Hver dag sad jeg i tandlægestolen mellem 3-6 timer, og der er ingen stress og jag. Har man brug for en pause er det helt OK. Tandlægen og personalet lytter virkelig til, hvad man fortæller. Jeg vidste, at det var en større omgang, jeg skulle have lavet. (huller, knækkede tænder) Jeg fik en ca. pris på 1300 €. Det var prisen for 14 tænder, som blev lappet med fyldninger, rodbehandlinger, udtrækninger, en midlertidig bro og en blegning. Jeg har altid haft kedelige gule tænder, men nu smiler jeg kæmpestort!

Et smil til millioner!

Jeg talte med en mand fra Danmark, som også var hos tandlægen i Polen. Vi mødtes ved hotellet om torsdagen, hvor jeg netop var blevet færdig hos tandlægen. Han sagde, at mit smil jo var "A million dollar smile".  Jeg er så tilfreds, at det slet ikke kan beskrives. Nu er jeg hjemme og venter på at komme til Polen igen og få lavet det sidste.  Man får en regning på både dansk og engelsk, så man kan sende regningen ind til "Sygeforsikringen danmark" for at få penge refunderet. De penge, jeg får refunderet går til min næste tur til Polen!"